KLUB

Ime „Mungosa“ predstavlja sinonim za najatraktivniji mali fudbal koji se igrao na prostoru „stare“ Jugoslavije od ’78 godine pa na dalje.

Sportov turnir 1986.

22.12.1985. godine na talasu razvoja malog fudbala u Jugoslaviji Mungosi su registrovani kao prvi klub malog fudbala u Srbiji. Učestvujući na brojnim turnirima, privlačili su hiljade gledalaca koji su dolazili da uživaju u majstorstvu, koje se retko viđalo u bilo kom sportu.

Sportov turnir 1983.

Imena: Zorana Petrovića – Koleta, Predraga Šindića - Šinde, Nikole Aleksića, Dejana Jutrše, Bobana Ilića, Ace Kovačevića, Radovana Filipovića – Šiške, Zorana Karića, Zorana Milivojevića, Nikole Vignjevića, stvorila su kult kada je ime Mungosa u pitanju. Pored svih ovih igrača, ekipa i klub ne mogu da se zamisle a da se ne spomene ime jednog od najvećih zaljubljenika i poznavaoca malog fudbala na ovim prostorima, Dragana Milačića – Kenedija.

Crikvenica 1984.

Klub je učestvovao na brojnim turnirima koji su se tada održavali u: Zagrebu, Ljubljani, Mostaru, Novom Sadu, Beogradu, i mnogim drugim gradovima u zemlji i inostranstvu i osvajao prva i druga mesta, ali ono što je posebno je da su Mungosi važili za „Harlem Globtroterse“ kada je mali fudbal u pitanju.

Sportov turnir 1985.

Od raspada Jugoslavije klub je prestao da funkcionise, da bi 2014. godine Aca Kovacevic kao jedan od osnivača kluba vratio ime Mungosa na futsal scenu Srbije.

Turnir Tašmajdan 1985.