VESTI

ŠAMPIONI

April 01, 2021

Od 05. aprila KMF Mungosi počinju sa realizacijom projekta pod nazivom "Šampioni". UEFA je jos jednom u ulozi pokrovitelja, a FSS nosilac projekta koji će u periodu od 2 meseca realizovati stručni tim KMF Mungosi.

Od 05. aprila, svakog ponedeljka i srede, na terenima fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u terminu od 16:30 do 17:30 časova, biće organizovane utakmice u okviru fudbalske lige za decu i osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. Ukupno će učestvovati 5 ekipa sa 80 takmičara.

Finalni turnir će se održati 05. juna od 10:00 do 14:00 časova, a pored ekipa iz Beograda učestvovaće i ekipe iz: Niša, Kruševca, Kragujevca, Novog Sada i Subotice, sa preko 150 takmičara.Takmičenje će biti organizovano tako da budu ispunjeni svi uslovi koji se preporučuju od nadležnih organa kao preventiva u epidemijskim okolnostima.

Medijski partner na ovom projektu je kompanija "Novosti" AD iz Beograda, koja će promovisati naše aktivnosti. Ovim putem pozivamo i ostale medijske kuće da nam se pridruže i da sliku i poruku sa ovog "takmičenja" pošaljemo što većem auditorijumu u Srbiji i regionu.